en mellandag i gryniga mobilbilder

Igår morse låg snön fortsatt tung på Ersboda.  Hade gärna vandrat in där mellan träden. Nu var vi dock på väg till lilla pulkabacken mellan radhusen.
 
Rosenkinderna fick smaka på både kyla och fart.
 
Här susade barnen ner och sedan in mot elljusspåret i sly och lössnö. Kelis tyckte bäst om när han krockade in i grenar och ramlade ur. Men inga av de tre barnen gillade när de vuxnas långa ben skrapade i marken och snön sprejade deras ansikten vita och kalla.
 
Pastellhimlen på väg hem mot pannkakslunch som mormor överraskade med.
 
När minsten skulle sova tog vi med oss honom och storasyster Loppan på dejt. Störsten var på eget äventyr med mormor och morfar. Våran plan löd: Kulturbageriet och bibblohäng. Vi trodde att hon skulle tycka att det var lyxigt att vara själv med sina päron. Men hon undrade varför Elis saknades. Det är ju mycket bättre när han är med tyckte hon.
 
Lite mandelfylld croissant och veganbar. Trevligt fika!
 
Många böcker blev det. Först när Ted sussade sött trots alla jullovsfirande familjer som hängde på bibblan. Sedan när han yrvaken klättrade runt och snackade strunt. 
 
Hem till mina föräldrar igen. Så tacksam för de här dagarna tillsammans. Att de går med på att få sitt radhus fullt med stök och galopperande tokiga kids som vaknar tidigt om mornarna.
 
Där den här filuren var lika överförtjust i sin morfar som alltid.
 
Och där de här två barnen storligen njöt av sin mosters briljanta sällskap.
 
Sedan avslutades dagen med att vissa barn hade ovanligt svårt att somna, en bildvisning från Rhodos och att jag skjutsade hem min syrsa genom en stad jag älskar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0