sweet herb chai och chi två

 
Hej från statistikplugg på Lilla Bagis! Här sitter jag och är tacksam för att en vän tog tid med mig igår och hjälpte mig att fatta lite mer. Det var en kick att knäcka några koder och känna sig utrustad inför första tentan. Stress-snaran lossad. Igår eftermiddag kände jag att jag ville bubbla över statistik för att det kändes så märkvärdigt att jag förstod. 
 
En annan sak som gjorde mig bubblig igår var föräldramöten på storas avdelning. Så tacksam över att ha pedagoger som tänker på hur barnen får vara i sin potential på olika områden och i olika relationer. Att barnen får testa mycket. Att de får öva på personliga gränser och kommunikation. Att de är betrodda som kompetenta. Finns mer att skriva om det. Men å, vad det gör hjärtat gott att veta hur vuxna månar om ens barn.
 
Å.
Jag har så mycket mer än små vardags-hej att dela med er. Det kommer. 

morgonspegelrader

Fingrarna fastnar i tovorna i håret och jag drar ihop allt till en lös fläta på min högra axel istället. Gnuggar in lite färg i brynen och böjer mina envist raka fransar uppåt mot himlen. Inte tid eller lust till något annat. Hej trötta facet, är det såhär du ser ut idag också? Spela roll, jag gillar dig! Så himla skönt att va vänner. Så himla skönt att aldrig känna för att gömma dig. Dina bästa prydnader är: inga bekymmer för imorgon, vädernypt kind och över allt slabbiga barnpussar.
 

RSS 2.0